Selvhjelp for deg

 • Plassholder

  Kursets innhold

  Kurset består av 5 leksjoner og inkluderer videoforelesninger av psykologspesialist Trine Elverum, oppgaveark og nyttige tips:

  • Lær panikkanfallets hvem, hva, hvordan og hvorfor og hvordan du skal stanse ”angst for angsten-spiralen”.
  • Lær å definere uhensiktsmessige tankemønstre og veien ut av dem.
  • Lær ”angstantropologi” i praksis.
  • Bli loset gjennom testfasen mot en tilværelse uten angst for angst.
  • Fyll verktøykassa di med mestringsstrategier for framtiden.
  • Få konkret innføring i verktøyene psykologen bruker på kontoret sitt og ta dem i bruk i ditt eget hjem.

   

  Les mer
 • Plassholder

  Dette kurset i angstmestring er både for deg som har Panikkangst og for deg som opplever annen angst. Du som stadig opplever nye anfall, og har følelsen av at angsten har utviklet seg og tar mer og mer plass i livet ditt.

  Les mer
 • På salg! Plassholder

  Den klassiske boka Pulstesten av dr. Arthur F. Coca utkom første gang i 1956 og ble siste gang revidert i 1994. Den norske oversettelsen kom i 2005 og er basert på 1994-utgaven.
  Boka gir en trinn-for-trinn beskrivelse av hvordan du selv, ved hjelp av enkel pulstesting kan sjekke hvordan kroppen din reagerer på ulike matvarer du spiser/drikker, eller stoffer du kan lukte. Dr Coca fant metoden i sin søken etter hva som gjorde hans egen kone så syk. Han viser i boka hvordan han, ved å identifisere den enkeltes “allergier” (dr. Cocas allergibegrep er litt videre enn vi er vant med i vår kultur) kan hjelpe menensker å kvitte seg med plagsomme symptomer.
  For blant annet angstpasient vil det være viktig å forhindre pulsøkning som kan feiltolkes som angst. Det å lære sin egen kropp å kjenne og å bli bevisst på hva kroppen reagerer på og hva den tolerer, er et viktig moment i det å øke egen kontroll.

  Få den i dag til bare kr 149 inkludert frakt!

  Les mer
 • På salg! Plassholder

  Callahans bok inneholder enkle oppskrifter som gjør at man kan bruke teknikken på seg selv. Fordelen er at du kan ta tak i utfordringene når de oppstår, uten å måtte vente på time hos en behandler.

  Mange opplever at det å kunne gjøre noe selv, når ubehag oppstår, gir mestringsfølelse og økt trygghet. Du kan ikke gjøre noe feil med tankefeltterapi, og du kan ikke bli verre. Det verste som kan skje er at du eventuelt ikke får den effekten du ønsker. Da er du der du var før du begynte. Det er naturligvis leit, men ikke farlig.

  Selv har jeg praktisert metoden siden 2003. I dag er jeg også lisensiert EMDR-terapeut. Noen av pasientene mine fortrekker EMDR, andre foretrekker tankefeltterapi. Hvis du er nysgjerrig på metoden gir Callahans bok en grei innføring.

  Les mer

Velkomsttilbud MBSR-kurs