Angstmestringskurs

Vet du en del om angst, men sitter allikevel “fast i angstkloa”? Har du begynt å tenke at du bare må akseptere at livet ditt ble et liv med angst? Greier du noen ganger å kontrollerer angsten bedre enn andre ganger, men er usikker på hva som gjør forskjellen? Da er utvidet angstmestringskurs kurset for deg! La den erfarne psykologen Trine Elverum, som selv opplever panikkanfall, men ikke har utviklet angst, vise deg veien inn i ditt eget livs kontrolltårn.

Kjenner du angsten komme krypende når du er i situasjoner der du ikke har kontroll? Sliter du med tilbakevendende angstanfall? Opplever du panikkangst? Er du kanskje en av de mange som allerede har hatt nytte av vårt gratiskurs i angstmestring og og lært de 3 viktigste verktøyene i angstmestring, så er det nå på tide å å kvitte seg med de innøvde tankemønstrene som opprettholder uhensiktsmessige reaksjoner og  komme enda lenger på veien inn i et liv der du har tatt tilbake kontrollen.

Ta livet ditt tilbake!

Jeg, psykologspesialist Trine Elverum, som selv opplever panikkanfall, loser deg gjennom en grundig innføring i de mestringsstrategiene du bør bruke for å fri deg fra angst for angsten og jobbe deg ut av angstspiralen du har viklet deg inn, enten det er etter å ha slitt med snikende angst og uro i mange år, eller etter å ha opplevd ett eller flere panikkanfall.

Kurset består av 5 leksjoner og inkluderer videoforelesninger av psykologspesialist Trine Elverum, oppgaveark og nyttipe tips. Hver leksjon har en varighet på 20-30 minutter med temaene:

  • Lær panikkanfallets hvem, hva, hvordan og hvorfor og hvordan du skal stanse ”angst for angsten-spiralen”.
  • Lær å definere uhensiktsmessige tankemønstre og veien ut av dem.
  • Lær ”angstantropologi” i praksis.
  • Bli loset gjennom testfasen mot en tilværelse uten angst for angst.
  • Fyll verktøykassa di med mestringsstrategier for framtiden.
  • Få konkret innføring i verktøyene psykologen bruker på kontoret sitt og ta dem i bruk i ditt eget hjem.

Etter dette kurset vil du sitte med en innholdsrik verktøykasse som du vil ha tilgang til resten av livet. Du vil oppleve økt kontroll i situasjoner som tidligere kontrollerte deg.

Du vil i midre grad la deg vippe av pinnen i nye situasjoner og du vil vite hvordan du skal øke egen grad av trygghet når du trenger det.

Gjennom de 13 årene jeg har drevet privatpraksis, har jeg hatt den store glede å lose mange hundre mennesker ut av et liv preget av angst. Felles for de fleste er at de har hatt vanskelig for å tro at det virkelig kunne være så enkelt.

Angst er lammende for den som sliter med det og mange tror at angst er både komplisert og farlig. Faktum er at fordi angst er noe vi fra naturens side er utstyrt med som beskyttelsesmekanisme, så er det veldig enkelt for oss å fore den så den blir mer lettrigget. La meg lære deg hvordan du kan slutte å fore den, slik at du kan ta tilbake livet ditt!

Et av de arbeidsområdene jeg, som psykolog, opplever at jeg har størst suksess innenfor er nettopp angstmestring. Pasientene mine sier det er fordi jeg kaller en spade en spade (og ikke et graveredskap ;), fordi jeg selv har opplevd det fæle panikkanfallet og fordi de ser at jeg er så 100% overbevist om at all angst er logisk i sin natur og følgelig kan mestres ved hjelp av kognitive mestringsstratgeier.

Jeg håper du tar veien inn inn i min logiske verden og tillater meg å guide deg inn i ditt eget livs kontrolltårn.

[vimeo w=640 h=480 https://player.vimeo.com/video/151470064]

Det koster deg mellom 900 og 1200 kroner å gå til psykolog i 45 minutter. Den første behandlingen, i hvertfall hos meg er  bestandig en dobbelttime, og den består for det meste av at jeg innhenter informasjon om deg. Dette kurset består av 5 moduler, som hver inneholder essensen av 1-3 svært fokuserte psykologtimer. Egentlig verdi: 10 timer x 1000 kr = 10 000 kr.

MEN, du betaler ikke det. Hvis du bestiller dette online kurset her betaler du kun 2450,- som er under det det ville kostet deg å gå til psykolog i 2,5 timer (der den første timen stort sett er en bli-kjent time med minimal behandlingseffekt).

Meld deg på i dag og begynn å ta livet ditt tilbake!

[pmpro_advanced_levels levels=”2″ template=”genesis” layout=”div” description=”true” checkout_button=”Jeg melder meg på!”]

Course Content

Time: 5 weeks

Curriculum is empty

Instructor

0.0

0 rating

5 stars
0%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Free

5 kursleksjoner

Videoinstruksjoner

Nyttige oppgaver

Tilleggsressurser og artikler

Repetisjons-quiz

Kursbevis

Dette er foreløpig en demostrasjonsbutikk. Ingen ordre vil kunne prosesseres før 2019. Fjern