Angstmestringskurs

Angstmestringskurs
23
feb

Angstmestringskurs for alle som sitter i angstkloa

Dette er et angstmestringskurs for deg som “sitter fast i angstkloa”.  Har du begynt å tenke at du bare må akseptere at livet ditt ble et liv med angst? Greier du noen ganger å kontrollerer angsten bedre enn andre ganger, men er usikker på hva som gjør forskjellen? Da er dette angstmestringskurset for deg! La den erfarne psykologspesialisten Trine Elverum, som selv opplever panikkanfall, men ikke har utviklet angst, vise deg veien inn i ditt eget livs kontrolltårn.

Mangler du kontroll?

Kjenner du angsten komme krypende når du er i situasjoner der du ikke har kontroll? Sliter du med tilbakevendende angstanfall? Opplever du panikkangst? Er du kanskje en av de mange som allerede har hatt nytte av kurset Panikkangst, og lært de 3 viktigste verktøyene i angstmestring? Da er det nå på tide å å kvitte seg med de innøvde tankemønstrene som opprettholder uhensiktsmessige reaksjoner og  komme enda lenger på veien inn i et liv der du har tatt tilbake kontrollen.

Ta livet ditt tilbake!

Jeg, psykologspesialist Trine Elverum, som selv opplever panikkanfall, loser deg gjennom en grundig innføring i de mestringsstrategiene du bør bruke for å fri deg fra angst for angsten og jobbe deg ut av angstspiralen du har viklet deg inn, enten det er etter å ha slitt med snikende angst og uro i mange år, eller etter å ha opplevd ett eller flere panikkanfall.

Kursets innhold

Kurset består av 5 leksjoner og inkluderer videoforelesninger av psykologspesialist Trine Elverum, oppgaveark og nyttige tips:

  • Lær panikkanfallets hvem, hva, hvordan og hvorfor og hvordan du skal stanse ”angst for angsten-spiralen”.
  • Lær å definere uhensiktsmessige tankemønstre og veien ut av dem.
  • Lær ”angstantropologi” i praksis.
  • Bli loset gjennom testfasen mot en tilværelse uten angst for angst.
  • Fyll verktøykassa di med mestringsstrategier for framtiden.
  • Få konkret innføring i verktøyene psykologen bruker på kontoret sitt og ta dem i bruk i ditt eget hjem.

 

Forventet utbytte av kurset

Etter dette kurset vil du sitte med en innholdsrik verktøykasse som du vil ha tilgang til resten av livet. Du vil oppleve økt kontroll i situasjoner som tidligere kontrollerte deg.

Du vil i mindre grad la deg vippe av pinnen i nye situasjoner og du vil vite hvordan du skal øke egen grad av trygghet når du trenger det.

Gjennom alle årene jeg har drevet privatpraksis (siden 2003), har jeg hatt den store glede å lose mange hundre mennesker ut av et liv preget av angst. Felles for de fleste er at de har hatt vanskelig for å tro at det virkelig kunne være så enkelt.

Angst er hverken komplisert eller farlig

Angst er lammende for den som sliter med det og mange tror at angst er både komplisert og farlig. Faktum er at fordi angst er noe vi fra naturens side er utstyrt med som beskyttelsesmekanisme, så er det veldig enkelt for oss å fore angsten så den blir enda verre. La meg lære deg hvordan du kan slutte å fore angsten, slik at du kan ta tilbake livet ditt!

Et av de arbeidsområdene jeg, som psykolog, opplever at jeg har størst suksess innenfor, er nettopp angstmestring. Pasientene mine sier det er fordi jeg kaller en spade en spade (og ikke et graveredskap;), fordi jeg selv har opplevd det fæle panikkanfallet, og fordi pasientene mine ser at jeg er så 100% overbevist om at all angst er logisk i sin natur, og følgelig kan mestres ved hjelp av kognitive mestringsstrategier.

Jeg håper du tar veien inn inn i min logiske verden og tillater meg å guide deg inn i ditt eget livs kontrolltårn.

Det koster deg mellom 900 (ikke-spesialist) og 1500 (spesialist) kroner å gå til psykolog i 45 minutter, litt avhengig av hvor du bor i landet. Jeg er psykologspesialist. Det koster kr 1200 pr 45 min hos meg. Den første behandlingen, i hvert fall i min praksis, er som oftest en dobbelttime. Den består for det meste av at jeg innhenter informasjon om deg, og setter informasjonen din inn i en større kontekst, slik at du lettere ser hvordan det du sliter med henger sammen med tidligere opplevelser. Dette kurset består av 5 moduler, som hver inneholder essensen av 1-3 svært fokuserte psykologtimer. Egentlig verdi er altså minimum: 10 timer x 1200 kr = 12 000 kr.

MEN, du betaler ikke det. Hvis du bestiller dette online kurset her betaler du kun 4 800,- som er det det ville kostet deg å komme til meg i 4 x 45 min  (der den første timen stort sett er en bli-kjent time med minimal behandlingseffekt). Når du har vært hos meg i 45 minutter, er du heldig hvis du husker 25% av det vi har snakket om. Når du melder deg på dette kurset, kan du fortsette å bruke det resten av livet.

Meld deg på i dag og begynn å ta livet ditt tilbake!

Kursinnhold

Total læretid: 5 leksjoner Tid: 5 uker

Instruktør

Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi, med traumebehandling som spesialområde. Tilleggsutdannelse: spesialistkursene i organisasjonspsykologi, MindfulnessBasertStressReduksjon, Positiv Psykologi og et bredt knippe behandlingsmetoder som EMDR, strukturell dissosiasjon, eksponeringsterapi, prescriptive imagery mm.

0.0

0 rangeringer

5 stjerner
0%
4 stjerner
0%
3 stjerner
0%
2 stjerner
0%
1 stjerne
0%

5 kursleksjoner

Videoinstruksjoner

Nyttige oppgaver

Tilleggsressurser og artikler

Repetisjons-quiz

Kursbevis

Velkomsttilbud MBSR-kurs