Panikkangst

hailey-kean-111977-unsplash (1)
16
aug

Dette kurset i angstmestring er både for deg som har Panikkangst og for deg som opplever annen angst. Du som stadig opplever nye anfall, og har følelsen av at angsten har utviklet seg og tar mer og mer plass i livet ditt.

Jeg, Trine, som jo er psykolog, har selv blitt innlagt på akuttmottaket på Sykehuset i Vestfold med et panikkanfall. Riktignok trodde både jeg og mottakende helsepersonale at det var et hjerteinfarkt, men da hjerteovervåking, natten gjennom, viste stabil og god hjerterytme, var det veldig tydelig for alle at det hadde vært et panikkanfall.

Slike anfall er skumle. De er veldig massive og føles som de kommer “som lyn fra klar himmel”. Mange som opplever panikkanfall utvikler angst for angsten. Jeg gjorde ikke det, fordi jeg visste hva det var (faktisk påstår jeg, perverst nok, at jeg ble glad for å ha opplevd panikkanfall, fordi jeg endelig kunne forstå hva pasientene mine snakker om når de beskriver hvor vondt det er).  Dessverre får de færreste tilstrekkelig informasjon med en gang de har opplevd panikkanfallet. Dermed rekker de å utvikle angst for angsten, og veien til bedring blir litt lengre og litt mer kronglete.

La meg, som vet hva du har vært gjennom, lære deg angstmestring, slik jeg med stor suksess har lært hundrevis av andre. Jeg har selv opplevd flere panikkanfall etter det første, men jeg har aldri reist til akuttmottaket igjen. Nå vet jeg hva det er, jeg vet hvorfor jeg får det og hvordan jeg skal stoppe det. La meg guide deg inn på veien til den samme tryggheten som jeg har på at kroppen min bare samarbeider på en litt rar måte.

[vimeo w=640 h=480 https://player.vimeo.com/video/157295853]

Hva du vil lære om angstmestring

Du vil lære at panikkanfallets hvem, hva hvordan og hvorfor.
Du vil lære å ta kontroll over angsten, i stedet for at den kontrollerer deg.
Du vil lære hva som påvirker graden av angst som du opplever og hvordan du, med enkel angstmestring kan oppleve færre angstanfall.
Du vil lære å ligge i forkant, slik at du slipper å være så redd for å bli overmannet av angst.
Du vil lære hvordan du skal gå fram for å redusere den følelsen du i dag kaller angst.

Dette sier tidligere kursdeltakere (pga taushetsplikten oppgis ingen navn):
“Kurset svarte absolutt til forventningene. Det beste var at kurset var enkelt, tydelig og hadde mye nye tilnærminger og småtips jeg ikke har lært på samme måte, selv etter terapi, lesing av selvhjelpsbøker og ulike kurs. Det var SUPERT! tusen takk 🙂 “
“Kurset svarte absolutt til forventningene og jeg har ikke noe negativt å si om kurset. Flott innblikk i hva angsten gjør med kroppen og hvordan prøve å puste. Jeg kunne noe fra før men lærte nye ting her i kurset. Tusen takk.”

 

“Takk for gode tips og kurs! Jeg har hatt panikkangst av og på i perioder etter jeg fikk mitt første anfall en stund tilbake. Angsten er alltid mindre hver gang den kommer, og ikke like skremmende, men jeg skulle selvsagt heller vært foruten synes jeg da hehe… Ville bare si at mine strategier har vært, og er, å ikke la seg skremme av tanker og følelser men møte dem for det de er – tanker og følelser som en selv er herre over. Videre har det alltid vært nødvendig å holde fokus utover og ikke innvendig, dette er en litt vanskelig ting å endre da man ofte tenker mye på hvordan man føler seg. Men med trening kommer det litt av seg selv… Ellers må man være positiv og så rasjonell som mulig mens man har fokus utover – jeg liker dette ordtaket “where focus goes, energy flows”. Jeg deler gjerne tips med andre som vil ha det, som kanskje nettopp har opplevd angst. Jeg vet godt hvor skummelt det kan føles og man tror jo alltids at man er blitt helt gal! Takk for gode tips!”

Hva nøler du etter? Jeg er klar til å lære deg angstmestring og gi deg økt kontroll!

 

 

Kursinnhold

Total læretid: 3 leksjoner / 3 quizzes Tid: 3 uker

Instruktør

Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi, med traumebehandling som spesialområde. Tilleggsutdannelse: spesialistkursene i organisasjonspsykologi, MindfulnessBasertStressReduksjon, Positiv Psykologi og et bredt knippe behandlingsmetoder som EMDR, strukturell dissosiasjon, eksponeringsterapi, prescriptive imagery mm.

0.0

0 rangeringer

5 stjerner
0%
4 stjerner
0%
3 stjerner
0%
2 stjerner
0%
1 stjerne
0%

30-dagers pengene tilbake garanti

Kursinnhold

  • 3 kursmoduler.
  • Lærerike videoer.
  • Enkle oppgaver som forenkler innlæringen.
  • Psykologspesialistens profesjonelle verktøy, slik du ville fått dem i terapi.
  • Kurset egner seg for alle som innimellom kjenner på angst, i tillegg til alle som har opplevd massive panikkanfall.
  • Kursinnholdet er pedagogisk lagt opp og enkelt å tilegne seg.
  • Før neste kursmodul, får du anledning til å ta i bruk det du har lært, så du opplever den økte tryggheten som følger med ny kunnskap og nye verktøy.
  • Praktisk læring beskrives med utdypende eksempler.

Har du en rabattkode?

Velkomsttilbud MBSR-kurs