Selvhjelp for deg

Om Psykologikurs
Verdier
Kursene våre
Dette kan du forvente
Litt om Psykologikurs 01

Litt om Psykologikurs

Alt som er innlært kan avlæres, og alt som ikke er lært kan læres 🙂

Ikke alle har tid til å vente på psykologtjenester akkurat når de trenger dem; ikke alle befinner seg akkurat der det er tjenester tilgjengelige når de trenger dem – det er for disse menneskene Psykologikurs er laget.
Psykologspesialist Trine Elverum begynte sin karriere som terapeut nettopp med kurs i selvutvikling. Etter å ha reist Norge rundt i mange år, ble Trine stedfast i Tønsberg, men beholdt ønsket om å formidle forståelig psykologisk selvhjelp til mange.
Kursene i Psykologikurs er utviklet gjennom mange år. 28. februar 2019 har Trine Elverum sin siste arbeidsdag ved Distriktpsykiatrisk senter i Vestfold, og åpner 100% privatpraksis i Tønsberg.
Psykologikurs leverer psykologspesialistens kunnskap til deg som ikke har tid, eller anledning, til å oppsøke en spesialist akkurat nå.

Verdier 02

Verdier

Kunnskapsbasert behandling, lett tilgjengelig

Kunnskapsbasert behandling (også kalt evidensbasert behandling) er en teoretisk tilnærming og en serie praktiske verktøy innen moderne psykologisk forskning, undervisning og praksis. Sammen har de til formål å forankre psykologisk behandling i forskning, erfaring og pasientens ønsker og behov. En viktig hensikt er også å øke bevisstheten om og reflektere over hvilke kunnskapskilder som ligger til grunn for psykologiske, medisinske og helsefaglige beslutninger. Dermed kan man unngå at beslutninger fattes på usikkert eller tilfeldig grunnlag.
Du kan være trygg på at den kunnskapen som formidles i kursene på Psykologikurs er kunnskapsbasert.

Kursene våre 03

Kursene våre

Praktisk kunnskap, levert i stua di

Kursene på Psykologikurs er praktiske. Du får solide psykologiske verktøy, levert i form av videoer, illustrasjoner og lettfattelig tekst. Trine Elverum er psykologspesialist, men utdannet seg først til å bli språklærer. Kursene er pedagogisk oppbygd, og formidler kunnskapsbaserte psykologiske verktøy om hvert kurstema. I løpet av kurset vil du kunne ta i bruk verktøyene i ditt eget liv, i det tempoet som passer for deg.

Dette kan du forvente

Praktisk informasjon

FERDIGHETER

Et selvhjelpskurs er ikke behandling. Du vil lære å bruke kunnskapsbaserte psykologiske verktøy på egne problemstillinger. Verktøyene er de samme som psykologspesialisten bruker i praksisen sin, men hvor du trenger behandling, er det til psykologspesialisten du skal gå. Du kan bestille webterapi-time hos psykologspesialist Trine Elverum ved å klikke på lenken her.

EGENINNSATS

Ethvert selvhjelpskurs baserer seg på egeninnsats. Kursinnholdet på Psykologikurs er alltid kunnskapsbasert, og formidler dermed de samme verktøyene som psykologspesialisten bruker i praksisen sin. For å få utbytte av kurset, må du sette deg ned ved PC/nettbrett/mobil og følge instruksjonene. Det er ikke vanskelig, men det gjøres.

INNHOLD

Hvert kurs er inndelt i moduler. Hver modul inneholder en kombinasjon av tekst, videoer og oppgaver. Det er lurt å følge den progresjonen som er oppgitt i kurset. I mange av kursene vil du finne lenker til informasjon andre steder. Slike lenker vil åpne seg i egne vinduer, slik at du lett kommer tilbake til den delen av kurset du klikket deg ut fra. Hvis du går videre fra et grunnkurs til et videregående kurs, kan du være trygg på at det videregående kurset bygger videre på kunnskapen fra grunnkurset, ikke bare gjentar den.

ANSVAR

Psykologikurs tar ansvar for å levere kunnskapsbaserte kurs, men vi tar ikke ansvar for din mentale helse. Før du tar et kurs, bør du undersøke med din lege, eller nåværende behandler, om det er tilrådelig at du følger et selvhjelpskurs med det aktuelle temaet. Enkelte kurs, som feks MBSR, kan vekke mange følelser i enkelte. Hvis du vet med deg selv at du vil ønske å snakke med noen etter en kursmodul, kan du bestille en webterapitime til et bestemt tidspunkt (husk å få bekreftet timen før du tar kursmodulen), men du skal IKKE ta et selvhjelpskurs hvis du er ustabil.

BETALING

Kursene forhåndsbetales, ved hjelp av elektroniske betalingsløsninger. Dersom du ikke har elektroniske betalingskort, eller Vipps, kan du forhåndsbetale via nettbank. Da må du avtale det med Psykologikurs på forhånd. Send i tilfelle en mail til info@psykologikurs.no så gjør vi en avtale.

NEDLASTINGER

Noen av kursene inneholder nedlastbart materiale. Alt materiale som er utviklet av psykologspesialist Trine Elverum, er beskyttet av åndsverkloven, og gjøres tilgjengelig kun for betalende deltakere i det enkelte kurs. Du benytter innholdet fritt som deltaker i kurset, men det er forbudt å kopiere innholdet, benytte det i egen virksomhet, eller formidle det videre til andre.

Velkomsttilbud MBSR-kurs